Jump to content
Excelsior Forums
Sign in to follow this  
scomtok

Compatibility with Standard Widget Toolkit (SWT)

Recommended Posts

Hi,

I have a java program that has been coded using SWT as its GUI library and after I make a build, theres a Class (Runnable), which is a thread class, that will not work on some computers after I make a build using JET.  Are there any known problems with this class or would you have an idea for a setting that might help this?

Thanks,

Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Bryan,

There are no any known problems related to?using SWT with Excelsior JET.

Excelsior JET has passed the Sun's Java Compatibility Kit test suite

and moreover we have thoroughly tested JET to run the applications that use SWT.

I cannot give you an advice that might help without knowing the problem details.

Could you please answer the following questions:

-- Does the application work properly under Sun JRE? (on the same systems where the compiled application fails)

-- How the compiled application fails? What are the exceptions thrown, what is printed to the console?

-- On which system the compiled application fails to run? (the same system where you compile the application or another system to which you deploy the compiled application, hardware & OS).

-- Did you use JETPackII to deploy the application to the other systems?

-- What is the JET version you use?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi,

Thanks for your quick reply.  Here is the information I have about these question:

-- Does the application work properly under Sun JRE? (on the same systems where the compiled application fails)

I've only ran the JET installed program on the computer that failed.

-- How the compiled application fails? What are the exceptions thrown, what is printed to the console?

There is nothing printed out to the console.  Basically everything works fine for the program except the button that controls the Runnable thread.  No errors thrown.

-- On which system the compiled application fails to run? (the same system where you compile the application or another system to which you deploy the compiled application, hardware & OS).

The operating System I use for all my testing has been Windows XP.  This includes before I run the application through jet and after I install it.  I have never ran the non-JET application on the computer that this error occurs.  The only difference is that they are different computers (Although both are dell).  And this is only one computer of probably 10 other ones that we used to test this that we've experienced this problem. 

-- Did you use JETPackII to deploy the application to the other systems?

Yes

-- What is the JET version you use?

The lastest one. 

Thanks,

Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Bryan,

Could you please run your application under the Sun JRE on the same system where the compiled application fails. It might help to understand if the problem is related to Excelsior JET or not. If your application runs properly under the Sun JRE, please perform the Test Run of your application on the same system using JET Control Panel. (You should install Excelsior JET on that system for this testing) Open the project you used to compile your application with JET Control Panel, go to the step 2 and perform the Test Run. Does the application work properly?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did some more research and found that the error is not the thread.  It has to do with a Window's timer class that we use that is not always compatible with every computer.  So JET seems to handle SWT really well.

Thanks

Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×